Motivatie

Mensen iets leren, of beter nog, ze helpen zelf te leren en ze daarin begeleiden. Of als het moet de zaken voor ze regelen. Dat vind ik nou leuk. Ik leg graag uit hoe iets werkt en maak duidelijk wat waardevolle opties en keuzes zijn. Zo breng ik structuur aan in de chaos, leg ik verbanden die misschien niet direct zichtbaar zijn en scheid ik hoofdzaken van bijzaken. Voor anderen en voor mezelf. Om optimaal en vooral ook met plezier te werken en te leven in onze dynamische wereld.

Kernwoorden die bij mij passen: energiek, flexibel en open voor verandering en nieuwe inzichten. Maar ook accuraat, zorgzaam, met inhoud en diepgang en zeker met oog voor details. Eerst denken maar dan vooral ook doen: garen op de klos! Helder en duidelijk in mijn communicatie. Met genoeg successen om te kunnen vieren en groeien. En met genoeg tegenvallers om te blijven leren en relativeren.

Profiel en CV

In mijn werk heb ik een aantal grote organisaties goed leren kennen, zoals Philips, CBS, UWV, ASML, Capgemini  en Atos. En ik heb verschillende rollen ingevuld, zoals trainer, projectmanager, scrum master, coach, auteur, consultant, softwareontwikkelaar, netwerkbeheerder, teamleider en requirements engineer. Wil je meer details over mij weten, bijvoorbeeld over de andere organisaties waarvoor ik werkte en de opleidingen die ik volgde? Kijk dan op mijn LinkedIn profiel of neem contact op voor mijn complete CV.